CLIMAT s.r.o.

                SK | CZ | EN
A CÉGÜNKRŐL ELÉRHETŐSÉG SALE ADIABATIKUS
LÉGHŰTŐK
SEELEY
INTERNATIONAL
AIREDALE ACTIONCLIMA RECUPERATORS
REGENERATORS

A CLIMAT Kft 1995–ben volt alapítva Pozsonyban, Szlovák Köztársaság.

Társaságunk klímaberendezések, levegőtechnikai berendezések, légfűtők, levegőmelegítők, adiabatikus léghűtők és szellőzőtechnikai berendezések eladásával, telepítésével és üzembehelyezésével foglalkozik. Szorosan együttműködik több világhírű gyártóval mint például Airedale International Ltd (Anglia) gázüzemű berendezések a Reznor Europe n.v. Üzleti tevékenységünk kiterjed a levegő fűtése, hűtése és cseréje álltal behatárolt minden szférára és komplex megoldására a vevő igénye és követelménye alapján. Az alacsony áraink mellett magas szintű szolgáltatást és szervizt kínálunk.

A CLIMAT Kft főbb tevékenysége:

Az általunk szállított berendezések hűtőteljesítmenye nagyon széles skálát határol be egy kW-tól egészen néhány száz kW-ig. Minden álltalunk kínált berendezés és beépített elem megfelel a szigorú európai műszaki normáknak és EUROVENT certifikáttal van ellátva.

Néhány a cégünk által üzembe helyezett légtechnikai berendezések:

A CLIMAT Kft teljeskörű szolgáltatást kínál oz össez légtechnikát, levegőfűtését valamint hűtését, szállítását és cseréjét követelő ipari alkalmazására. Szolgáltatásaink magukba foglalják a teljeskörű műszaki tervezet kidolgozását természetesen a vevő igényeit figyelembe véve, árajánlat kidolgozását, a berendezések szállítását, üzembehelyezését és az üzemeltetést követően a garanciális és az azt meghaladó teljes körű szervizszolgáltatást. Mivel ezen a bemutatkozó oldalon nem lehet felsoorolni az osszes és teljeskörű kínálatunkat kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot mindazon esetekben ha a légtechnika terén valamilyen megoldáson gondolkozik.

Üdvözlettel
Botek Péter, ügyvezető igazgató

vissza | kedvenc oldalaim közé | az oldal nyomtatása | írjon nekünk